Adana Demirspor, Osmaniyespor'u Ağırlayacak

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, yarın Bölgesel Amatör Lig 5. Grup takımlarından Osmaniyespor ile hazırlık karşılaşması oynayacak.

Milli takım maçları sebebiyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen mavi-lacivertli takım, Osmaniyespor ile yarın Aytaç Durak Tesisleri’nde saat 17.00’da hazırlık maçı yapacak.

"Üstüne koyarak gidiyoruz"

Sakatlık yaşanmadan iyi bir hazırlık maçı olması temennisinde bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, fiziki olarak eksikliklerin bu arada en aza indirmek için çalışacaklarını söyledi.



Sözeri, “Sezon öncesi çalışmalarımıza geç başlamanın vermiş olduğu bir handikap vardı. Bunu biraz da olsa kapatmak için lige verilen arayı boş geçmemek için Osmaniyespor ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Böylelikle fizik olarak üstüne koyarak gidiyoruz. İnşallah herhangi bir sakatlık yaşanmadan hem bizim için hem de Osmaniyespor için iyi bir sınav olur. Haftaya deplasmanda oynayacağımız Gaziantepspor maçı öncesi yapacağımız bu maç bize çok faydalı olacak" diye konuştu.

Mavi-lacivertli takım Osmaniyespor maçının provasını Aytaç Durak Tesisleri’nde yaptı. Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde dar alanda çift kale maç yapan futbolcuların istekli oldukları görüldü.

Kaynak: İHA