Zonguldak Yüzme Kulübü; BEÜ Yarı Olimpik Havuzu'nda

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) tarafından 2016 yılında faaliyete geçen yarı olimpik yüzme havuzunun ilk ziyaretçileri minik sporcular oldu.

Zonguldak Yüzme Kulübü Başkanı ve Kulüp Antrenörü İlker Buğra Kubilay ile Başkan Yardımcısı Dr. Aydemir Kale, Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki yarı olimpik yüzme havuzunun açılmasından son derece memnun olduklarını belirttiler.

Kulüp Başkanlığından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Sporun önemi dünyada her geçen gün daha iyi anlaşılmakta ve bu yönde faaliyetler sürmektedir, bu havuzu bizlere kazandıran başta Bülent Ecevit Üniversitesi rektörü Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’ e ve sonrasında bu mükemmel tesisin faaliyete geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Zonguldak şehrinin önemli bir eksiği giderilmiş oldu. İlk etapta üniversite öğrencileri ve personelinin kullanımına açılan havuz, daha önce de kulüp sporcularımız ve aileleri ile bir tanışma toplantısı yaparak sporculara vereceği desteği önceden müjdeleyen Sayın Mahmut Özer’ in izniyle bu genç sporcuların da kullanımına sunulmuştur. Bu gençler ileride kendilerine cömertçe sunulan bu imkanın farkına vararak, kazanacakları sporcu kimliklerinin değerini anlayacaktır. Umarız sunulan hizmet ilk günkü kalitesiyle uzun yıllar boyu devam eder. Bülent Ecevit Üniversitesi, Zonguldak’ a kazandırdıkları ile bu şehir için vazgeçilmez bir kurum olduğunu bir kez daha göstermiştir.”

Ayni zamanda minik sporcuların aileleri de durumdan son derece memnun olduklarını belirtti.

Kaynak: İHA