Şehitkamil, 3 Puan Hedefliyor

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig’de zirvenin iddialı ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediye Spor Kulübü’nü konuk edecek. Yeşil-siyahlı ekibin hedefi maçtan 3 puanla ayrılmak.

‘‘Lige galibiyetle başlamak istiyoruz’’

TFF Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta heyecan fırtınası 2. hafta müsabakalarıyla devam edecek. Yeşil-siyahlı Gaziantep temsilcisi 2 Ekim 2016 Pazar günü saat 15:00’da Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumu’nda oynanacak müsabakada Malatya Yeşilyurt Belediye Spor Kulübü’nü ağırlayacak. Lige galibiyetle start veren rakibi karşısında zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Şehitkamil Belediye Spor teknik patronu Ahmet Atalay, hedeflerinin 3 puan olduğunu belirtti.

Atalay, “2016-2017 sezonuna 1. haftada yapacağımız maçın ileri bir tarihe ertelenmesi nedeniyle bu hafta start vereceğiz. Malatya Yeşilyurt Belediye Spor Kulübü, grupta şampiyonluk iddiası olan iyi bir ekip. Grupta ilk haftayı galibiyetle tamamladılar. Genç, hırslı yeni sezona çok iyi motive olmuş bir ekibimiz var. Taraflarımızı ve bize destek veren herkesi mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kaliteli ve seyir zevki yüksek bir futbolla 3 puanı alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Hafta sonu oynanacak karşılaşmaya tüm futbol severleri davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘‘Şehitkamil’de moraller yerinde’’

Hafta sonu zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan yeşil-siyahlı kramponlarda moraller yerinde. Yüksek tempoda devam eden çalışmaları keyifli tamamlayan Şehitkamilli futbolcular, yeni sezonda yakaladıkları mutluluk tablosunu 3 puan sevinciyle taçlandırmak istiyor. Yeşil-siyahlı ekibin tecrübeli file bekçisi Mehmet Oğulcan, Şehitkamilli olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, takım arkadaşlarıyla birlikte yeni sezonda zirve mücadelesi vereceklerini belirtti.

Oğulcan, “Yeşil-siyahlı kulübe bu sezon transfer oldum. Burada mükemmel bir ortam var. Başkanımız, yöneticilerimiz, teknik ekibimiz ve hocalarımız büyük bir uyum içerisinde. Herkes kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Ümit ediyorum ki bu özverili çalışmaların karşılığını galibiyetlerle alır ve ligi zirvede tamamlarız” dedi.

Kaynak: İHA