Ortaca Belediyespor İlk İç Saha Maçına Çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. grupta mücadele eden Ortaca Belediyespor, kendi sahasında oynayacağı Denizli temsilcisi Pamukkalespor maçına hazır.

Teknik Direktör Ümit Öztekin yönetiminde çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı ekip bu sezon ilk iç saha maçına çıkacak.

Ligin ilk haftasında Yatağan Belediyespor deplasmanından 1 puan ile dönen Ortaca’da hedef kendi seyircisi önünde 3 puan ile tanışmak.

Pamukkalespor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Ümit Öztekin, “ligin ilk maçında deplasmanda 1 puan aldık. Kendi seyircimiz önünde oynayacağımız karşılaşmada galip gelmek istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız ilk maçta galibiyet ile başlamak için hazırlandık. Ozan dışında sakat oyuncumuz yok. Ortaya koyacağımız güzel futbol ile 3 puanı alıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.” dedi.

Ortaca’lı taraftarları destek için tribüne davet ettiğini belirten kulüp yöneticisi Aziz Abay ise, “kendi sahamızda oynayacağımız ilk maç için heyecanlıyız. Takımımız gayet iyi çalışarak, maça hazırlandı. Taraftarlarımızın da desteği ile 3 puanı alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Pazar günü Ortaca Ahmet Ateş stadında oynanacak karşılaşma saat 15:00’da başlayacak

Ortaca Belediyespor’un kendi sahasında ağırlayacağı, Pamukkalespor ilk hafta mücadelesinde kendi sahasında oynadığı UTAŞ Uşakspor maçını 2-0 kaybetti.

Kaynak: İHA