Hakemler Ve Gözlemciler Sezonu Tavşanlı'da Açtı

Kütahya İl hakemleri ve gözlemcileri 2016-2017 sezonunu törenle açtı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kütahya şubesi ile Kütahya İl hakem kurulu tarafından Tavşanlı İlçesi Ada Stadı’nda sezon açılış töreni yapıldı.

Ada Stadı’nda yapılan sezon açılışında konuşma yapan Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı İbrahim Türkmen, sezon açılışına katıldıkları için katılımcılara teşekkür etti.

Futbol camiasına yeni sezonda başarılar dileyen Türkmen, " Ülke olarak bir birimize kenetlenmenin, birlik ve beraberliğimizin futbol genelinde tüm dünyaya göstermemizin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu vatanının birlik ve beraberliği için hayatlarını kaybeden şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm ülkemize sabırlar diliyorum. Hoşgörü, dostluk ve saygı sezonuna uygun hareket ederek, fair play çerçevesinde bir sezon geçirmenizi diliyorum" dedi.

MHK (Merkez Hakem Kurulu) ikinci bölge sorumlusu Mesut Çarık, artık Amatör maçları izleyerek hakemler hakkında karar verdiklerini, hakemlerin her zaman maçlara hazır olması gerektiğini ve antrenmanlarını iyi yapmaları gerektiğini belirtti.



Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Cengiz, 2016 - 2017 futbol sezonun hayırlı olmasını temenni ederek tüm camiaya başarılar diledi.

Konuşmaların ardından kurban kesimi yapılırken, İl gözlemcisi Naci Uzuncan tarafından dua yapıldı. Açılış töreni toplu fotoğraf çekimi ardından Tavşanlı Belediyesi hakem ve gözlemcilere akşam yemeği verdi.

Tören ve yemeğe programı organize eden Tavşanlı Belediyesi adına Belediye Başkan Vekili Ali Özden ve Kültür Müdürü Aziz Solmaz birlikte katıldılar. (Tİ - EFE)

Kaynak: İHA