Futbol Açıklaması 1.Lig

TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor'un alt yapı sorumlusu Ertunç İşbay, alt yapıda oyuncu sayısını artırmak istediklerini söyledi.

Bordo beyazlı kulübün Örnek Sanayi'de bulunan tesislerinde düzenlenen basın toplantısına İşbay, kaleci antrenörü Bekir Sartan, U21 antrenörü Ömer Faruk Ahlatlı, Gençlik Geliştirme Teknik sorumlusu Eşref Erkekoğlu, U19 antrenörü Mustafa İzgi katıldı.

İşbay, toplantıda yaptığı konuşmada, alt yapıda gelenek ve göreneklerine bağlı, oynadıkları oyununun bedensel, fiziksel, ruhsal, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verebilecek, ailesine, kulübe ve Türk futboluna katkıda bulunabilecek, temsil yeteneği gelişmiş, kültürlü, dürüst ve vicdan sahibi çocuklar yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Bandırmaspor'un Güney Marmara'nın takımı olması yönünde projeler geliştirdiklerini belirten İşbay, şunları kaydetti:

'Bu amaç doğrultusunda kazanmak için sahada her şeyini ortaya koyan ancak her şeyi yapmayan, oyunun ruhuna ve tüm unsurlarına saygı gösteren, sporun evrensel boyutlardaki sevgi, kardeşlik ve temiz oyun ilkelerine bağlı, saygılı ve de kültürlü çocuklar olarak geleceğe uzanan yolculukları sırasında gerekli eğitimi vererek, onları Bandırmaspor'a ve Türk futboluna kazandırabilmeyi amaçlıyoruz. Biz Bandırmaspor'da Bandırmalı, Bigalı, Susurluklu, Manyaslı, Gönenli, Erdekli, Karacabeyli oyuncu sayısını arttırmak istiyoruz.'

Bandırmaspor alt yapısının bugüne gelmesinde emeği geçenlere teşekkür eden İşbay, 'Bu insanların hakkını ödeyemeyiz. Bandırma'da fedakarca yapılan çalışmaların farkında olmamız gerekiyor. İş adamları da alt yapıya desteklerini veriyor. Onların da haklarını teslim etmemiz lazım.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA