Başkan Çelik'ten Şampiyona Ödül

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Kayserili sporcu Mercan Yıldırımer’i altınla ödüllendirdi. Başkan Çelik, sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

İrlanda’da yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda 57 kiloda ülkemizi temsil ederek şampiyon olan Kayserili sporcu Mertcan Yıldırımer, Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Faruk Hasetçi ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.

Dünya şampiyonu sporcuyu cumhuriyet altını ile ödüllendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını söyledi.

Ulusal ve uluslar arası alanda kazanılan başarıların şehrimize değer kattığını dile getiren Başkan Çelik, "İnşallah gençlerimiz ulusal ve uluslar arası platformlarda şehrimizin adını daha fazla duyuracaklar. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya gayret ediyoruz" dedi.

Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Faruk Hasetçi de Başkan Mustafa Çelik’e destekleri nedeniyle teşekkür ederek, "Allah razı olsun bizi yalnız bırakmıyorsunuz. Her zaman sizi yanımızda hissediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA