Altıeylül Belediyesi'nden Amatör Küme Kulüplerine Destek

Altıeylül Belediyesi, ilçe sınırları içinde yer alan ve 2016-2017 futbol sezonunda 1. Amatör Küme ve Süper Amatör Ligde mücadele edecek kulüplere malzeme yardımı yaptı.

Altıeylül Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Gençlik Spor İl Müdür Vekili Halil İbrahim Koyuncu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Vekili Ezel Ergün ile amatör spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Kafaoğlu, burada yaptığı konuşmada, amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için bir araya geldiklerini söyledi.

İlçe sınırlarında yer alan 18 amatör spor kulübüne destek olacaklarına vurgu yapan Kafaoğlu, şöyle konuştu:

'Onların gerek malzeme gerekse diğer ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Her yıl bu desteği düzenli olarak veriyoruz. Bu yıl bu desteği biraz daha arttırarak federasyona yatırılacak lige katılım paylarını üstlendik. Buna ek olarak da takımlarımızın deplasmanları için araç tahsisi edeceğiz. Bundan sonra takımlarımızın deplasman sıkıntısı olmayacak. Süper Amatör Lig'de heyecan başladı. Bu hafta da 1. Amatör Küme'de ilk düdük çalacak. 2. Amatör Küme başladığında da bu kulüplere de gerekli desteği sağlayacağız. Tüm takımlarımıza başarılar ve kazasız belasız bir sezon diliyorum.'

Kaynak: AA