Volkan Demirel İddialı

Fenerbahçe’nin deneyimli file bekçisi Volkan Demirel, Feyenoord maçı öncesi, “Çok iyi bir takımız. Yeter ki istediklerimizi sahaya yansıtalım. İyi oyunumuzu göstererek istediğimizi alacağız” dedi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında yarın Hollanda ekibi Feyenoord ile mücadele edecek. Mücadelenin öncesinde sarı-lacivertlilerin deneyimli kalecisi Volkan Demirel, Ülker Stadyumu’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“BU SENE DÜŞÜK BAŞLADIK AMA YÜKSELECEĞİZ"

Önemli bir karşılaşma olduğunu belirten Volkan, “Feyenoord’un durumunu biliyoruz. 8 maçtır kaybetmiyorlar. Hocamız gerekli talimatları veriyor. Son antrenmandan sonra kampa gireceğiz. Kazanmamız gerektiğini takım arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Kasımpaşa maçından beri bir serimiz var. Oyun olarak beklenen seviyede değiliz. Biz kazandıkça takım olma yolun kat edeceğimizi düşünüyoruz. Her sene yüksek başlayıp, düşüyorduk. Bu sene düşük başladık ama yükseleceğiz inşallah” şeklinde konuştu.



“İYİ OYUNUMUZU GÖSTEREREK İSTEDİĞİMİZİ ALACAĞIZ"

Bu tür maçlarda kendilerinin ne yapacağının önemli olduğunu vurgulayan Demirel, “Bunun üstünde duracağız. Çok iyi bir takımız. Yeter ki istediklerimizi yansıtalım. İyi oyunumuzu göstererek istediğimizi alacağız” ifadelerini kullandı.

“ÇOK POZİSYON VERMİYORUZ AMA GELEN GOL OLUYOR"

Rakiplere çok fazla pozisyon vermediklerini söyleyen deneyimli kaleci, “Ama gelen pozisyonlar gol oluyor. Kötü savunma ya da kötü kaleci olmak değil. Futbol şans oyunu. Gol yediğim için hatalıyım. Defans açısından kötü olduğumuzu düşünmüyorum” dedi.



“KÖTÜ SONUÇ ALINCA SIKINTI VAR GİBİ GELİYOR"

Takımın içinde kötü bir ortam olmadığını ifade eden Demirel, “Kötü ortam yok. İlk hafta da böyleydi, son iki maçı kazandıktan sonra da böyle. Sonuçlarla alakalı. Kötü sonuç alınca içeride sıkıntı var gibi geliyor. Futbolda bunlar var. Bazen iyi gider, bazen kötü. Bunlar o zamanki şartlarla alakalı. Fenerbahçeli futbolcular olarak Fenerbahçe formasının değerini biliyoruz. Biz her zaman yarışın içinde olduğumuzu. Fenerbahçe formasını koysanız her türlü yarışır. İçeride kötü bir hava olması söz konusu değil” diye konuştu.

Kaynak: İHA