Volkan Demirel: Fenerbahçe formasını koysanız bile oynar

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Feyenoord maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Feyenoord'un gücünü bildiklerini ifade eden Volkan Demirel, "Önemli bir maça çıkıyoruz, Feyenoord'un durumunu da çok iyi biliyoruz, tanıyoruz. Hocamız da bize gereken bilgileri verdi. Arkadaşlarım ile gerekenleri konuşuyoruz, kazanmamız gerekiyor. Oyun olarak taraftarımızın istediği seviyede olmayabiliriz ama kazandıkça bu tempo yükselecek. Feyenoord maçıyla beraber inşallah taraftarımızla beraber kazanarak güzel bir akşam yaşayacağız.

Feyenoord'dan daha ziyade bizim ne yapacağımız önemli. Saracoğlu'nun nasıl bir yer olduğunu zaten herkes biliyor. Bakıldığı zaman çok fazla pozisyon vermiyoruz ancak gelen de olmuyor. Bu, kötü bir savunmamız olduğu ya da benim kötü bir kaleci olduğum anlamına gelmiyor. Takım olarak kötü savunmamız olduğunu düşünmüyorum" dedi.

"F.BAHÇE FORMASINI KOYSANIZ BİLE OYNAR"
Takım içerisinde bir sorun olmadığını vurgulayan Volkan, "Fenerbahçe'de kötü bir ortamımız yok, ilk iki haftada öyleydi, şimdi de öyleydi. Dün hocamızın doğum günüydü, dün kutladık. Bu iki hafta önce olsaydı, yine kutlayacaktık. Bunlar tamamen insanların nasıl baktığıyla alakalı. Biz, Fenerbahçe formasının ne anlama geldiğini bilen futbolcularız. Bunu kendi adıma rahatlıkla söyleyebilirim. Fenerbahçe formasını koysanız zaten bu ligde her şekilde yarışır. İyisiyle kötüsüyle sezon sonuna kadar en iyi şekilde mücadele etmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.