TFF Kadınlar 1. Ligi

Antalya'da Döşemealtı Belediyesi, TFF Kadınlar 1. Lig'inde mücadele eden 1207 Antalya takımına sponsor oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 1. Lig takımlarından 1207 Antalya takımına Döşemealtı Belediyesi sponsor oldu.

Döşemealtı ilçesi Belediye Başkanı Turgay Genç, makamında düzenlenen protokol töreninde yaptığı konuşmada, kadın futbol takımının önemli başarılara imza attığını söyledi. 1207 Antalya'nın markalaşma yoluna ilerlediğine değinen Genç, 'Döşemealtı Belediyesi çatısı altında, bu ivmeyi en üst noktaya çıkartabilmek konusunda iş birliği yaptık. Böyle bir takımda ablalarının oynaması, bölgemizdeki kızlarımızı spora yönlendirecektir.' diye konuştu.

Genç, takımın başarısı için üzerilerine düşen her şeyi yapacaklarını vurgulayarak, Döşemealtı'nı markalaştırmaya devam edeceklerini kaydetti.

- Takımın adı '1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor'

Sportif Direktör Hüseyin Türk de bundan sonra takımının adının '1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor' olacağını dile getirdi.

Kadın futbol takımı olarak Türkiye'de önemli başarılara imza attıklarını anlatan Türk, 'Döşemealtı markasıyla Türkiye'deki kadın futbolu markasını bir araya getirerek, Antalya'yı, ilçemizi ve Türk kadınını hem ulusal hem de uluslararası düzeyde yapacağımız müsabakalarla en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. İnşallah kadın futbolu Döşemealtı ile daha iyi yerlere gelecektir.' dedi.

Türk, mevcut kadrolarında bölgeden bir çok futbolcu olduğunu belirterek, ilk ve ortaokullar ile liselerdeki beden eğitimi öğretmenleriyle görüşerek, iyi bir alt yapı organizasyonu kuracaklarını kaydetti.

Kaynak: AA