Manisalı Okçu, Türkiye Kupası Finali'nde Mücadele Edecek

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcularından Sevim Yıldır, Türkiye Kupası Finali'ne katılmaya hak kazandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübünden Sevim Yıldır'ın, bu yıl içerisinde düzenlenen yarışmalarda aldığı puanlarla Türkiye Kupası Finali'ne katılmaya hak kazandığı bildirildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübünden yapılan açıklamada, son yıllarda judo, jimnastik, atıcılık ve badminton sporlarında aldığı başarılı sonuçların ardından bir başarı da okçuluk branşından geldiği ifade edildi. Kulüp sporcularından Sevim Yıldır'ın bu yıl içerisinde düzenlenen yarışmalarda aldığı Türkiye sıralama puanıyla, Türkiye Kupası Finali'ne katılmaya hak kazandığı belirtildi.

Açıklamada, 'Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü formasıyla okçuluk branşında mücadele eden Sevim Yıldır, bu yıl içerisinde düzenlenen yarışlardan aldığı puanlarla önemli bir başarıya imza attı. Yeşil-beyazlı sporcu, Türkiye sıralama puanıyla, Türkiye Kupası Finali'ne katılmaya hak kazandı. Aldığı puanla 5. sıraya yerleşen başarılı sporcu Sevim Yıldır, 7-9 Ekim'de İzmir Karşıyaka'da düzenlenecek olan Türkiye Final Yarışlarında, Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Manisa'yı temsil edecek. Ayrıca, yıl içerisinde yapılan Salon Türkiye Şampiyonası'nda da Türkiye 3.'sü olan Sevim Yıldır, elde ettiği başarılarla Manisalıları gururlandırdı.' ifadelerine yer verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, sporcuyu tebrik ettiğini belirterek, 'Bu yarışta da Manisa'yı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA