Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Altuğ Açıklaması

'Takımlarımızın konsantrasyonunun sadece saha içine yoğunlaşması ve yönetimlerinin her zaman üstüne düşeni yaptığının bilincinde olmaları, bize gelecek başarıların sinyalini veriyor'.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, takımlarının konsantrasyonunun sadece saha içine yoğunlaşması ve yönetimlerinin her zaman üstüne düşeni yaptığının bilincinde olmalarının kendilerine gelecek başarıların sinyalini verdiğini söyledi.

Altuğ, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan futbol takımının Tuzlaspor ve Kayseri Erciyesspor müsabakalarından doğan prim hak edişlerinin ödendiğini belirtti.

Takım olma yolunda gerek yönetim gerek teknik kadro gerekse oyuncuların çok önemli yol aldığını bildiren Altuğ, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'Takımlarımızın konsantrasyonunun sadece saha içine yoğunlaşması ve yönetimlerinin her zaman üstüne düşeni yaptığının bilincinde olmaları, bize gelecek başarıların sinyalini veriyor. Yönetim kurulumuz, teknik kadromuz ve takımımızla birbirlerine güvenen örnek bir aileyiz. Yaratılan bu güzel ortam ve sinerjinin Karşıyaka camiası tarafından da destekleneceğini düşünerek bu ailenin Karşıyakalıların sahip çıkmasıyla her gün daha da genişleyeceğine inancım tam. Hatay deplasmanında takımızın kulübümüze yakışan mücadeleyi vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın.'

Geçen sezon TFF 1. Lig'den Spor Toto 2. Lig'e düşen Karşıyaka, Beyaz Grup'ta ilk 4 haftada topladığı 9 puanla averajla 4. durumda bulunuyor.

Kaynak: AA