Goller Cepte'de En Çok İzlenen Gol Derdiyok'tan Geldi

Spor Toto Süper Lig’in resmi iletişim ve teknoloji sponsoru olan Turkcell’in GollerCepte uygulamasında beşinci haftanın en popüler golü Eren Derdiyok'tan geldi.

Turkcell açıklamasına göre, şirketin taraftar uygulaması GollerCepte üzerinden beşinci haftada atılan 23 gol, 155 bin 929 kez izlendi.

Futbolseverlerin bu hafta en çok takip ettiği mücadele, Beşiktaş ile Galatasaray karşılaşması oldu. İstanbul'daki maç, GollerCepte uygulaması sayesinde 111 bin 56 kez seyredildi. Beşiktaş deplasmanında Galatasaray'ı öne geçiren Eren Derdiyok'un golü ise 43 bin 492 kez izlenerek 'haftanın en popüler golü' olarak belirlendi.

Derbiden sonra uygulamanın en popüler karşılaşması, 32 bin 732 kişi tarafından izlenen Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı oldu. Tüm operatörlere açık olan GollerCepte uygulaması üzerinden Süper Lig’in beşinci haftasındaki karşılaşmalar toplamda ise 181 bin 47 kişi tarafından takip edildi.

Gollerin yanı sıra Avrupa'dan maç özetleri ve takımların haberlerinin de yer aldığı uygulamayı indirmek için Apple ve Google uygulama dükkanlarının ziyaret edilmesi veya 'GC' yazıp '2222'ye mesaj gönderilmesi yeterli oluyor.

GollerCepte servisini seçenlere videolar haricinde seçtikleri takımla ilgili birçok bilgi de mesajla iletiliyor. Taraftarlar ayrıca 'https://gollercepte.tv' adresine de ücretsiz ulaşabiliyor.

Kaynak: AA