Altay'da Cizrespor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, 1 Ekim Cumartesi günü Cizrespor'u konuk edecek Altay'ın teknik direktörü Özgür Doğramacı, pozisyon zenginliklerini skora yansıttıkları takdirde sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi̇.

Doğramacı, yaptığı açıklamada, son oynadıkları Ankara Demirspor maçında bir çok pozisyon bulmalarına rağmen son vuruşlarda stresten dolayı isabet kaydedemediklerini belirtti.

Önlerinde Cizrespor, Erzin ve Van Belediyespor maçları olduğunu hatırlatan Doğramacı 'Dokuz günde 3 müsabakaya çıkacağız. Öncelikle ekibin fiziksel kapasitesini arttırmak için gayret ediyoruz. Pozisyon zenginliğini skora yansıttığımız taktirde sıkıntı yaşamayacağız.' dedi.

Doğramacı, kaleci Süleyman dışında eksiklerinin olmadığını belirtirken, Ankara Demirspor karşısında takımının tek golünü atan Necdet Kaba da grupta kolay maç olmadığın söyledi.

Kaba sözlerini şöyle sürdürdü:

'Taca giden topu takip edip sahada tuttum, son atak olacağını biliyordum. Bizim kadar rakibimiz de yorulmuştu. Kaleyi görünce vurdum ve galip geldik. İnatçılığım sonuç verdi. Bizi kilometrelerce öteden sevdası ve inadıyla destekleyen taraftarımıza sonsuz teşekkürler. Cizre, Erzin ve Van maçlarında puan farkını açmak için sahaya çıkacağız.'

Kaynak: AA