Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Asbaşkanı Yiğit Açıklaması

'Bütçemize uygun en iyi takımı oluşturduk'.

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor'un asbaşkanı İsmet Yiğit, bütçelerine uygun en iyi takımı oluşturduklarını, bu sezon play-off oynamak istediklerini bildirdi.

Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının çok iyi gittiğini vurguladı.

Takımda herhangi bir sakat oyuncunun olmadığını belirten Yiğit, şunları kaydetti:

'Takımımız günde çift antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah kondisyon akşam ise topla çalışmalar yapıyoruz. Hocamız Aykut Lale yönetiminde çok iyi çalışıyorlar. Oyuncularımızın çalışma isteklerinden dolayı çok mutluyuz. Sezona hazır biçimde gireceğiz inşallah. Bu sezon play-off oynamak istiyoruz. Çok güçlü takımlarla mücadele edeceğiz. Bütçemize uygun en iyi takımı oluşturduk.'

Takımın Ankara ve İstanbul programına da değinen Yiğit, 'Ekibimiz 30 Eylül'de Ankara'ya gidecek. Ankara'da 2 gün kamp yapacağız. Orada Halkbank ile hazırlık maçı oynayacağız. Ardından İstanbul'a geçeceğiz. İstanbul'da da bir Çin takımı ve Fenerbahçe ile hazırlık maçı oynayacağız. Yapacağımız hazırlık maçlarında eksikliklerimizi göreceğiz. İstanbul'daki hazırlık maçlarının ardından Tokat'a dönerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.' diye konuştu.

Kaynak: AA