'Şans İnşallah Bu Sefer Bizden Yana Olur'

Hafta sonu sahasında Trabzonspor’u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor, bir günlük iznin ardından çalışmalara başladı.

Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde çamlık sahasında akşam yapılan antrenmana sakatlığı süren Kokalovic ve Alexe katılmazken Serdar ve Lazarevic ise takımdan ayrı çalıştı. Gençlerbirliği maçında oynayan futbolcuların düz koşu ve salon çalışması yaptığı antrenmanda diğer futbolcular 5’e 2 top kapma ve yarım sahada çift kale maç yaptı.

Antrenman öncesi açıklama yapan Kardemir Karabükspor Futbol Şube sorumlusu Tolga Gül, hafta sonu karşılaşacakları Trabzonspor maçına ilişkin, "İnşallah istediğimiz ve arzuladığımız oyunu oynar ve üç puan alan taraf biz oluruz" dedi.



"Lige iyi başlamadılar ama Trabzonspor, Trabzonspor’dur"

Trabzonspor’un 4 büyüklerden birisi olduğunu belirten Gül, hafta sonu deplasmanda oynadıkları ve 2-0 yenildikleri Gençlerbirliği maçına değinerek, yaşananlardan ders çıkartacaklarını kaydetti.

Trabzonspor’un önemli bir rakip olduğunu belirten Gül, ”Trabzonspor önemli bir takım. 4 büyüklerden birisi. 5 şampiyon takımdan birisi. Lige iyi başlamadılar ama Trabzonspor Trabzonspor’dur. Büyük takım büyük takımdır. Biz bunun bilincindeyiz. Zor bir müsabaka olacak. Bugün itibariyle Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlamış bulunuyoruz. Daha iyi hazırlanmak istiyoruz. İyi konsantre olup, Gençlerbirliği maçını unutup Trabzonspor maçına kilitlenmek istiyoruz. İnşallah istediğimiz ve arzuladığımız oyunu oynar ve üç puan alan taraf biz oluruz. Şans inşallah bu sefer bizden yana olur" diye konuştu.

Gül, ayrıca Yatabare’nin Trabzonspor maçında oynayabileceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA