Şampiyon Boksörden Trabzonspor'a Ziyaret

Ordu'da düzenlenen Avrupa Yıldız ve Genç Kızlar Boks Şampiyonası'nda 75 kiloda üçüncü kez Avrupa şampiyonluğunu elde eden Busenaz Sürmeneli, antrenörü Cahit Süme ile Trabzonspor Kulübünü ziyaret etti.

Ordu'da düzenlenen Avrupa Yıldız ve Genç Kızlar Boks Şampiyonası'nda 75 kiloda üçüncü kez Avrupa şampiyonluğunu elde eden Trabzonspor'un sporcusu Busenaz Sürmeneli, antrenörü Cahit Süme ile bordo-mavili kulübü ziyaret etti.

Sürmeneli ve Süme, ziyarette kulüp asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yönetim kurulu üyesi Özer Bayraktar ve teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya geldi.

Asbaşkan Ahmet Çubukçu, sporcuları Busenaz'ın elde ettiği başarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, 'Elde edilen başarı oldukça büyük. Tebrik ediyoruz. Avrupa ve dünya şampiyonluklarının ardından sıra olimpiyatlara geldi. İnşallah burada da iyi bir derece elde eder. Bu konuda kendisine güvenimiz sonsuz.' dedi.

Busenaz Sürmeneli ise altın madalya kazanmasının kendisini son derece mutlu ettiğini ifade ederek, 'Kendi adıma çok iyi bir şampiyona geçirdim ve hedeflediğim altın madalyayı kazandım. Bana her konuda destek veren kulübüme teşekkür ederim.' ifadesini kullandı.

Trabzonspor'a çok büyük hedeflerle geldiklerini vurgulayan antrenör Cahit Süme ise şunları söyledi:

'Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Avrupa Şampiyonası'nı çok iyi geçirdik. Takımımıza ve ülkemize altın madalya kazandırdık. Trabzonspor'a transfer olduktan sonra kulübümüz bizlere her türlü imkanı sağlıyor. Bu konuda yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. Bundan sonraki hedefimiz 2020 Olimpiyat Oyunları'nda takımımıza ve ülkemize madalya kazandırmak. Ayrıca olimpiyatlar öncesi Avrupa ve dünya şampiyonalarından da madalyalar hedefliyoruz.'

Ziyarette teknik direktör Ersun Yanal da başarılı boksörü tebrik etti.

Kaynak: AA