Musa Aydın Adaylık İçin İstişare Edecek

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Aydın: 'İstişare etmem gereken bazı yerler var, onlarla da görüştükten sonra kararımızı vereceğiz' 'Aday olmamamız için herhangi bir olumsuz bir durum yok'.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, yeni dönemde de başkan aday olmayı planladığını ancak bazı istişarelerde bulunduktan sonra kararını vereceğini söyledi.

Federasyon binasında gerçekleşen olimpik kurul toplantısı sonrasında konuyla ilgili açıklama yapan Aydın, istişareler sonrasında gelecek hafta içinde adaylığını açıklayabileceğini ifade etti.

Adaylık konusuna bir bütün olarak baktığını anlatan Aydın, 'Bazı kesimlerle istişare ettikten sonra adaylığımı açıklamayı planlıyorum.' dedi.

Olimpik kurul toplantısında da adaylık konusunda görüş aldığını dile getiren Aydın, şöyle konuştu:

'Yönetim kurulu ile istişare edeceğim. İstişare etmem gereken bazı yerler var, onlarla da görüştükten sonra kararımızı vereceğiz. Aday olmamamız için herhangi bir olumsuz bir durum yok. 'Ben adayım' demek çok kolay. Biz bu işin içinde bizzat bulunduk. Herkesin fikrini alarak aday olmamız bizi başarıya ulaştıracaktır. '

Güreşte elde edilen başarının tek başına gelmediğini savunan başkan Aydın, 'Bu başarı, Bakan, müsteşar ve genel müdür, teknik ekip, olimpik kurul ve sporcuların elde ettiği başarıdır. Sporcuların bizi ağabey olarak kabul etmeleri ve bütünleşmemiz bu sonucu doğurdu. Bu başarıya bütün olarak bakınca adaylığa da bütün olarak bakmak lazım. Hiç kimse ile bir sıkıntımız yok. Çocuklarla iyi bir diyalog kurduk. Aday olmama gibi bir durum yok.' değerlendirmesini yaptı.

Federasyon seçimleri için adaylığını açıklayan Enis Erdem'in adaylığını da değerlendiren Aydın, 'Herkes aday olabilir. Demokratik bir haktır. Kendisine başarılar diliyorum.' diye konuştu.

Kaynak: AA