Muhammed İldiz Açıklaması 'Bursaspor Maçını Kazanacağımıza İnanıyoruz'

Gaziantepspor’un başarılı orta saha oyuncusu Muhammed İldiz, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında oynayacakları Bursaspor maçını kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

Gaziantepspor’un başarılı orta saha oyuncusu Muhammed İldiz, ligde son oynadıkları Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçı için çok üzüldüklerini söylerken, hafta sonu kendi evlerinde karşılaşacakları Bursaspor maçını da kazanacaklarını belirtti.

“Hocamızla beraber çok iyi bir takım oluşturduk”

Öncelikle iki maç için de çok üzüldüğünü söyleyen İldiz, "Hocamızla beraber çok iyi bir takım oluşturduk. Medipol Başakşehir maçında da bunu gösterdik. Çok iyi bir futbol oynadık. Ne yazık ki galip gelemedik. Fenerbahçe maçında ilk yarıya kötü başladık. O yüzden biraz sıkıntı yaşadık. İkinci yarıda oyuna ortak olduk. Doğal olarak Fenerbahçe de ondan sonra zaten çekildi. İyi bir takım olduğumuz için de oynayabildik. Akabinde beraberlik golünü de bulduk. Golün ardından açıkça söylemek gerekirse çok tecrübesiz davranıp ikinci golü yedik" dedi.

“Taraftarımızla birlikte inşallah kazanacağız”

Gelecek haftadan çok ümitli olduklarını belirten İldiz, "Açıkçası bütün takım arkadaşlarımla hafta sonu oynayacağımız Bursaspor maçını kazanacağımıza inanıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıp taraftarımızla ile birlikte inşallah kazanacağız” şeklinde konuştu.

“Takım içinde herkes birbirine saygıyla bakıyor”

Geçen sezona göre çok iyi bir futbol oynadıklarını vurgulayan İldiz, "Hocamız sonradan katılmış olsa da takımı çok çabuk adapte etti. İyi de bir takım olduk. Takımın içinde herkes birbirini seviyor ve saygıyla birbirine bakıyor. Bu sezon eğer böyle devam edersek eninde sonunda meyveleri alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA