Karşıyaka Voleybol Takımı'nda 2 İmza

Karşıyaka, Voleybol Takımı altyapısından yetişen milli oyuncuları Yasemin Özel ve Ezgi Akyaldız ile sözleşme yeniledi.

Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka Voleybol Takımı, iki milli oyuncusu Yasemin Özel ve Ezgi Akyaldız'la sözleşme yeniledi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sezon öncesi kadrosu tamamen altyapısından yetişen oyuncularla oluşturulan yeşil kırmızı ekip, milli oyuncuları Ezgi Akyıldız ve Yasemin Özel'le Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen imza töreniyle sözleşme yeniledi.

Voleybol Şube Yöneticisi Rasih Mardinçelebi, imza töreninde yaptığı açıklamada, oyuncularının Milli Takım'da gurur yaşattığını vurgulayarak, şunları ifade etti:

'Bu sezon ikisinin omuzlarındaki yük biraz daha fazla gözüküyor ama ikisi de bu yükün altından kalkabilecek kapasiteye ve yeteneğe sahip. İnşallah gelecekte daha da iyi yerlerde olacaklar. Ama bizim en büyük hedefimiz bu genç oyuncularımızın takımla beraber daha iyi yerlere gelmesidir. Tüm camiamızın kızlarımızdan beklentisi yüksek. Bütün takımımız da bu beklentiyi karşılamak için çok sıkı çalışıyor. Maçların başlamasını iple çekiyoruz. Karşıyaka'nın öz evlatlarından oluşan bu takıma en büyük desteği de taraftarımızın vereceğine inanıyoruz. Kulübün altyapısından yetişen bu oyunculara hem taraftarımızın hem de camiamızın sahip çıkması lazım.'

Ezgi Akyaldız ise altyapısından çıktığı Karşıyaka ile sözleşme yenilediği için çok mutlu olduğunu vurgulayarak, 'Genç bir takımız ama hepimiz birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Biz bir aile gibiyiz. Umarım yeni sezonda elde edeceğimiz başarılarla tüm camiamızı mutlu ederiz.' açıklamasında bulundu.

Ezgi Akyıldız ile beraber Genç Milli Takım’da yer aldıktan sonra A Milli Takım'a da yükselerek başarısını perçinleyen Yasemin Özel de şunları aktardı:

'Milli Takım kamp döneminin ardından kulübüme döndüğüm için mutluyum. Milli Takımdaki başarılarımın da devam etmesini istiyorum. Genç bir takım olsak da ligde ses getirebileceğimize inanıyorum. Karşıyaka'nın hedefi her zaman yukarıları zorlamaktır. Umarım bu takımla üst lige yükselerek camiamızın başarısı için orada da ter dökme gururunu yaşarız.'

Kaynak: AA