Gaziantepsporlu Futbolcu Muhammed İldiz Açıklaması

'Takım arkadaşlarımla hafta sonu oynayacağımız Bursaspor maçını kazanacağımıza inanıyoruz'.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Muhammed İldiz, 'Takım arkadaşlarımla hafta sonu oynayacağımız Bursaspor maçını kazanacağımıza inanıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıp taraftarımızla ile birlikte inşallah kazanacağız.' dedi.

Muhammed, Celal Doğan Tesisleri'nde idman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Bursaspor ile karşılaşacaklarını hatırlattı.

Ligde oynadıkları Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçları için çok üzüldüklerini belirten Muhammed İldiz, Bursaspor maçına iddialı hazırlandıklarını söyledi.

Tüm ekiple iyi bir takım oluşturduklarını dile getiren Muhammed, 'Medipol Başakşehir maçında da bunu gösterdik. Çok iyi futbol oynadık. Ne yazık ki galip gelemedik. Fenerbahçe maçında ilk yarıya kötü başladık. O yüzden biraz sıkıntı yaşadık. İkinci yarıda oyuna ortak olduk. Doğal olarak Fenerbahçe de ondan sonra zaten çekildi. İyi bir takım olduğumuz için de oynayabildik. Sonra beraberlik golünü de bulduk. Golün ardından açıkça söylemek gerekirse çok tecrübesiz davranıp ikinci golü yedik.' diye konuştu.

Muhammed İldiz, geçen sezona göre çok daha iyi futbol oynadıklarını vurgulayarak, 'Hocamız sonradan katılmış olsa da takımı çok çabuk adapte etti. İyi bir takım olduk. Takımın içinde herkes birbirini seviyor ve saygıyla birbirine bakıyor. Bu sezon böyle devam edersek eninde sonunda meyveleri alacağımızı düşünüyorum. Böyle devam edersek sezonu güzel bir yerde bitirebiliriz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA