Gaziantepspor'un Hollandalı Futbolcusu Van Hintum Açıklaması

'Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe'ye karşı oynadığımız oyunu, Bursaspor maçına da yansıtırsak mutlaka puanlar elde edeceğimizi düşünüyorum'.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un Hollandalı defans oyuncusu Bart Van Hintum, 'Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe'ye karşı oynadığımız oyunu Bursaspor maçına da yansıtırsak mutlaka puanlar elde edeceğimizi düşünüyorum.' dedi.

Van Hintum, Celal Doğan Tesisleri'nde idman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Süper Lig'in 6. haftasındaki Bursaspor maçında puanlar elde edeceklerini savundu.

Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında sergiledikleri iyi futbolun sonuca yansımadığı için üzgün olduğunu ifade eden Van Hintum, 'Fenerbahçe maçının ilk ve ikinci yarısında bambaşka bir futbol oynandık. İlk yarı iyi oynamadık. Çok top kayıpları yaptık ama ikinci yarıya iyi başladık. Futbolda bildiğiniz gibi önemli olan sonuçtur. Biz ise sonuca gidemedik. 1-1'i de yakaladık. Sonrasında yine bir duran toptan gol yedik. Geçen hafta çok iyi oynadık, çok pozisyonlar bulduk ama maalesef kaybettik.' diye konuştu.

Hafta sonu evlerinde oynayacakları Bursaspor karşılaşmasını değerlendiren Van Hintum, 'Tabii ki Bursaspor iyi bir takım. Ligde şu an 2. sırada bulunuyorlar. Eğer biz futbolumuzu oynarsak, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe'ye karşı oynadığımız oyunu Bursaspor maçına da yansıtırsak mutlaka puanlar elde edeceğimizi düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA