Beşiktaş Sevgisini Nikah Masasına Taşıdılar

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde, Beşiktaş bayrağı serdikleri nikah masasında evliliğe adım atan çiftin nikahını Fenerbahçeli Belediye Başkanı Yavaş kıydı.

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde, Beşiktaş bayrağı serdikleri nikah masasında yeni bir yaşama 'evet' diyen çiftin şahitleri de siyah beyaz formalı arkadaşları oldu.

Siyah beyaz renklerinin hakim olduğu ortamda dünya evine girmek isteyen Beşiktaş taraftarı Erkan Yaz ile Yasemin Çankaya'ya arkadaşları da destek vererek nikah salonunu stadyuma çevirdi. Nikah masasına taraftarı oldukları takımın bayrağını seren çiftin mutluluğuna da siyah-beyazlı formalı arkadaşları şahitlik yaptı. Çiftin nikahını ise Sındırgı'nın Fenerbahçeli Belediye Başkanı Ekrem Yavaş kıydı.

Nikah salonunda Beşiktaş bayrağını gördüğünde yaşadığı şaşkınlığı dile getiren Yavaş, 'Bugün Beşiktaş taraftarı bir çiftin nikahını kıydık. Bir Fenerbahçe taraftarı başkan olarak, böyle bir ortamda bulunduk. Beşiktaş formasıyla nikaha gelen bir çiftimiz nikaha şahitlik etti. Nikah masasında örtü yerine Beşiktaş’ın forması vardı. Böyle ilginç enstantaneler bu işlerin mutluluğunu artırıyor. Rabbim evli çiftlerimize mutluluklar versin.' dedi.

Damat Erkan Yaz da 'Koyu Fenerbahçeli başkanımız Yavaş, bizi kırmayıp nikahımızı kıydı. Kendisine teşekkür ediyorum. Eşim daha önce Galatasaraylıydı ancak nikahla Beşiktaş’a transfer ettim.' diye konuştu.

Belediye Başkanı Yavaş’ın, 'Hiçbir etki altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz?' sorusuna 'evet' yanıtını veren gençlerin nikahında Beşiktaş marşı çalındı.

Yeni evli çift ve davetliler tören sonunda da Beşiktaş marşları söyledi.

Kaynak: AA