Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Takımları Yeni Sezona Hazır

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Erkek Basketbol Takımı ile Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen yıl Türkiye şampiyonu olarak İtalya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi, temsil eden, bu yılda üçüncü kez Türkiye’yi, Avrupa’da temsil edecek olan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol Takımı 1. Lig müsabakalarına hazırlıklarını sürdürürken sezonun ilk maçını 20 Kasım’da deplasmanda İstanbul Beyoğlu İşitme Engelliler Basketbol Takımına karşı oynayacak.

İşitme Engelliler 1. Futbol Liginde ise Adıyaman’ı temsil edecek olan Adıyaman Belediyesi Futbol Takımı da yeni sezonda hazırlıklara devam ediyor. Sezonun ilk maçında Şanlıurfa İşitme Engelliler Futbol Takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Adıyaman Belediyesi Futbol Takımı, şampiyonluğu hedefliyor.

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler takımları olarak hedeflerini hep zirvede tutmak olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mahmut Zafer Taştan, kendilerine verilen desteklerden dolayı Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ederek, “Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz. Elimizdeki kadroyla bunu yapabilecek güce sahibiz. Şimdiye kadar bize destek olan ve olmaya devam eden herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA