Adana Demirspor Teknik Direktörü Sözeri Açıklaması

'Oyuncular, bu şanlı armayı sezon sonunda hak ettiği yer olan zirveye taşıyacaklar'.

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, 'Oyuncular, bu şanlı armayı sezon sonunda hak ettiği yer olan zirveye taşıyacaklar.' ifadesini kullandı.

Sözeri, yaptığı yazılı açıklamada, son haftalarda takım olarak koşu kalitelerinin iyi olmasına rağmen bireysel hatalar yüzünden maçlarda harcadıkları enerjiyi tabelaya yansıtamadıklarını belirtti.

Taraftarlarda 22 yılın getirdiği Süper Lig sabırsızlığının yaşandığını bildiren Sözeri, 'Tepki göstermelerini, dozajında olduğu sürece normal karşılayabiliriz.' değerlendirmesinde bulundu.

Yönetim, oyuncular ve teknik heyet olarak başarıyı yakalamak için son derece gayretli çalıştıklarını vurgulayan Sözeri, şunları kaydetti:

'Yönetimimiz birçok sorunla uğraşıyor. Buna rağmen 5 maçta alınan bir mağlubiyet var. Yeni bir takımız. İnişli çıkışlı grafikler normal. Ben kolay kolay pes etmem fakat Balıkesirspor maçından sonraki tepkilere duyarsız kalmayarak başkanımız Sedat Sözlü ve yönetim kurulumuza hiçbir tazminat talebimiz olmadan, oyuncularımızı ve yönetimimizi zorda bırakmamak için görevi bırakabileceğimi, takdirin de onlarda olduğunu ve alacakları her karara saygı duyacağımı belirttim. Yapılan toplantı sonrası sağ olsunlar bana ve oyuncularımıza güvendiklerini ileten başkanımız ve yönetim kurulunu yarı yolda bırakmanın bana da yakışmayacağını düşünerek, karara saygılı olduğumu söyleyip teşekkür ettim. Yine ifade ediyorum, ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Oyuncular, bu şanlı armayı sezon sonunda hak ettiği yer olan zirveye taşıyacaklar. Çıkışımıza da bu hafta Şanlıurfaspor maçıyla başlayacağız.'

Kaynak: AA