Süper Amatör Küme'de İki Malili

Manisa Süper Amatör Kümede mücadele eden, Sarıgöl Belediyespor Futbol takımı sezon öncesi, takımı güçlendirmek amacıyla Malili iki futbolcuyu denemeye aldı.

Denizlili bir menajer tarafından Sarıgöl Belediyespor’a önerilen Malili defans oyuncusu Sory İbrahim Bah (22) ile forvet oyuncusu İbrahim Sisokoro (25), Sarıgöl Belediyespor ile antrenmana çıkmaya başladı.

Kısa sürede takım arkadaşlarına ve Sarıgöl’e uyum sağlayan Malili futbolcular, sempatik davranışlarıyla da arkadaşları ve Sarıgöllülere kendilerini sevdirmeyi başardı.

Sarıgöl Belediyespor Genel Kaptanı Hasan Günay, "Mali’de çeşitli lig takımlarında futbol oynayan iki Malili futbolcuyu deneme süresi sonunda takıma kazandırmayı düşünüyoruz. Şimdilik futbollarıyla göz dolduruyorlar. Takımla da uyum sağladılar. Transfer için gereken yapılacak" dedi.

"Sarıgöl Belediyespor’a güç katacaklarına inanıyorum"

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ise Sarıgöl Belediyespor’un denemeye aldığı iki Malili genç futbolcunun Sarıgöl Belediyespor’a güç katacağını belirterek, "Mali liglerinde futbol oynayan birisi müdafaa, diğeri hücum oyuncusu için deneme süresi başladı.

Takımın Hocası beğenirse iki Malili futbolcunun transfer çalışmalarına başlanacak. Transfer gerçekleşirse takıma güç katacağına inanıyorum. Zira, Kula Ülküspor ile oynadığımız hazırlık maçında ileri uç oyuncusu İbrahim Sissoko gol attı. Hazırlık maçını da 4-0 kazandık. İki Malili oyuncu seyirciler tarafında beğenildi" diye konuştu.

Kaynak: İHA