Şampiyonlara Kupaları Verildi

Bilecik 2. Amatör 2015-2016 ligi şampiyonu Bayırköyspor ve Bozüyük İdman Yurdu Spor şampiyonluk kupalarını aldılar.

Geçtiğimiz sezon Bilecik 2. Amatör Ligi Bilecik ve Bozüyük grupları şampiyon olarak tamamlayan ve Bilecik 1. Amatör Lig’e yükselen şampiyonu Bayırköyspor ve Bozüyük İdman Yurdu Spor’a şampiyonluk kupaları verildi.

İlk kupa ve Bozüyük İdman Yurdu Spor’a kendi evinde ligin ilk haftası Vezirhanspor karşılaşması öncesi verilirken, Bozüyük İdman Yurdu Spor maçı 3-1 kazandı.

“Her zaman yanlarındayım ve destekleri esirgemeyeceğim”

Bayırköyspor’a kupası, Osmaneli İlçe Stadı’nda oynadığı 1308 Osmaneli Belediye Spor maçı öncesi verildi.

Kupayı şampiyon takımın kaptanı Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun’un elinden aldı. Yapılan törene, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Osmaneli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şener Öner katıldı.

Burada bir konuşma yapan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, 2015-2016 futbol sezonunda Bilecik 2. Amatör Lig’de ter dökerek mücadele eden futbolcuları sezon sonunda mücadelelerinin karşılığını aldıklarını belirtti.

Yaman, “Beldede yapılan çalışmalarda gençlerimize her zaman öncelik verdik. Bayırköyspor kulübümüzün, bizlere yaşattıkları bu gururdan dolayı yönetici ve sporcularına teşekkür ederek, başarılarının devamını dilerim. Her zaman yanlarındayım ve destekleri esirgemeyeceğim” dedi.

Öte yandan 1308 Osmaneli Belediye Spor, Bayırköyspor’u 3-0 yendi.

Kaynak: İHA