Micov Açıklaması 'Şampiyonluğu Kovalayan Bir Takım Olacağız'

Galatasaray Odeabank’ın başarılı oyuncusu Vladimir Micov, “Bu sene daha iyisini yapmaya çalışacağız. Şampiyonluğu kovalayan bir takım olacağız” dedi.

Bu sezon Türk Hava Yolları EuroLeague’de mücadele edecek olan Galatasaray Odeabank’da, sarı-kırmızılıların başarılı basketbolcusu Vladimir Micov, İhlas Haber Ajansı muhabirine özel açıklamalarda bulundu. Bu sezon, geçen sezonun üstüne koyarak daha iyisi yapmaya çalışacaklarını belirten deneyimli oyuncu, “Geçen sezona iyi başladık ve Eurocup şampiyonluğu ile tamamladık. Bu sezon da geçen seneki takımdan kalan oyuncularımız var. Bu sene daha iyisini yapmaya çalışacağız. Euroleague’de 30 maç oynayacağız bu sene. Aynı zamanda Türkiye’de ligde de Anadolu Efes, Fenerbahçe, Darüşşafaka gibi güçlü takımlar var. Şampiyonluğu kovalayan bir takım olacağız” şeklinde konuştu.

“Her pozisyonda çok iyi oyuncular var”

Micov, geçen sezon kadroda yaşanan rotasyon sıkıntısına da değinerek, “Geçen sezon bildiğiniz gibi yarı final serisinde Fenerbahçe ile çetin bir mücadele vermiştik. Ancak bizim rotasyonumuz dardı. Ufak ufak sakatlıklarımız oldu. Fakat bu sene 15 kişilik rotasyona sahibiz. Her pozisyonda çok iyi oyuncular var. Bu açıdan bu sezonun iyi olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

“Sezona çok iyi hazırlandık”

Sezon öncesi kampın çok iyi geçtiğini söyleyen Micov, “Takımımıza yeni katılan oyuncular vardı. 13 günlük bir İtalya kampımız oldu. Orada çok güzel vakit geçirdik ve iyi çalıştık. Sezona çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Russ Smith gibi yeni oyuncularımız var. İyi bir sezon olacağını umuyorum” açıklamasında bulundu.

“İstanbul’da olduğum için mutluyum”

Son olarak yaptırdığı ‘Galata Kulesi’ dövmesine de değinen başarılı oyuncu, “Benim için çok özel bir şeydi. Oynadığım bütün şehirlerin dövmesini yaptırdım. İstanbul’da olduğum için de mutluyum. Dövmelerimde Galata Kulesi var çünkü Eurocup’ı kazandık ve bu benim için önemli bir şeydi” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA