Kalpar Açıklaması 'Bol Pozisyon Bulduğumuz Bir Maçtan Mağlup Ayrıldığımız İçin Üzgünüm'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, bol pozisyon buldukları, güzel oynadıkları maçı mağlubiyetle kapatmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Kalpar, 3-2’lik skorla kaybettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Her şeyden önce iki takımı da tebrik ediyorum, keyif verici bir maç oldu, 5 gol oldu. Taraftarlar iyi bir maç izledi. İki takım da kazanma arzusu içinde oynadı. Deplasmanda 2 gol atıp kazanamadığın zaman, çok net pozisyona girip atamazsan özellikle deplasmanda atamayana atarlar kuralı geçerli oluyor. Uzatmalarda yediğimiz golle 2-1 mağlup girdik devreye. Golü ikinci yarıda bulduk, beraberliği de bulduk. İlk yarıda 4-5 pozisyonumuz var. Maçı bırakmadık. İlk yarıda Dodo’ya yapılan penaltı var. Biraz daha dikkatli olmaları lazım. Oyuncularımı kutluyorum, tebrik ediyorum. Adanaspor’u da tebrik ediyorum. Beraberliğe üzüleceğimiz bir maçtan mağlubiyetle ayrılıyoruz. Maalesef futbolda bunlar var. Zaman zaman iyi paslar ve çok net pozisyonlarımız oldu. Ancak golle sonuçlanmadı. Bunlar sonuçlanmış olsa farklı girerdik devreye. Bizim gibi takım böyle basit gol yiyen takım değil. İyi bir oyun oldu. İki takım da oyunu çirkinleştirmedi, kazanmak adına mücadele etti" dedi.

Takımda konsantrasyon eksikliği olduğunu aktaran Kalpar, "Bazı oyuncular bize geç geldi, sezon başı geçiremedi. Oynadıkça kendilerini geliştirecek. Eksik oyuncularımız var, onun eksikliği oyun düzenimizi de etkiledi. Ama bahanelere sığınmak istemiyorum. Oynayanlar da ellerinden geleni yaptı. Hiç gol pozisyonu yokken gol yedik. Konsantrasyon eksikliğinden kaynaklı. İkinci yarı iyi oynarken yedik. Deplasmanda bu kadar iyi oynayıp pozisyon bulurken galibiyet alamamak, mağlubiyetle ayrılmaktan dolayı üzgünüz. İlk yarıda bulduğumuz pozisyonlar gol olsa farklı bir skor ortaya çıkacaktı. Wagner’in bulduğu pozisyonda golü sonuçlandıramaması kısmen buna sebep oldu" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA