Atıcılık Açıklaması Milli Mücadele Kupası

Organizasyon Bursa ve İçel'de gerçekleştirildi.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından 15 Temmuz şehitleri ve gazileri adına düzenlenen Milli Mücadele Kupası atıcılık yarışmaları Bursa ve İçel'de sona erdi.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, skeet disiplini İçel'de yapılan yarışmaların trap disiplini ise Bursa'da gerçekleştirildi.

Kupa müsabakalarına, hakemler, sporcular ve antrenörler, federasyon tarafından verilen, üzerinde Türk bayrağının yer aldığı tişört ve şapkalarla katıldı.

Müsabakaların sonunda trap disiplini büyük erkeklerde Mehmet Kuşar birinci, Tolga Tuncer ikinci, Yavuz İlnam üçüncü oldu. Genç erkekler kategorisinde Kaan Köse birinci, Osman Can Karpuz ikinci ve Erhan Okçu üçüncülük ödülünü aldı.

Veteranlar kategorisinde İbrahim Seremet birinci, Nevzat Özbaylar ikinci, İlker Ergülen üçüncü oldu. Büyük kadınlarda ise Dilara Kızılsu birinci, Nihan Gürer ikinci, Hikmet Gürbüz üçüncü olurken, genç kızlarda Esra Oskay birinci, Aslı Nur Baştürk ikinci ve İrem Doğançay üçüncülük kupası kazandı.

Skeet disiplini büyük erkeklerde Onur Atak birinci, Murat Uğur ikinci ve Mustafa Serhat Şahin üçüncü oldu. Genç erkeklerde Mustafa Üstündağ birinciliği, Abdullah Üstündağ ikinciliği elde etti.

Veteranlar kategorisinde Rasim Ener birincilik, Ajlan Akatlar ikincilik, Salim Canoğulları üçüncülük, genç kızlarda İzel Aydın birincilik, Nur Banu Özpak ikincilik, Deniz Üstündağ üçüncülük kupasını almaya hak kazanan sporcular oldu.

Kaynak: AA