Ağrı Amatör Lig Kura Çekimi Yapıldı

Ağrı'da 2016-2017 sezonunda 11 takımın mücadele edeceği Ağrı Amatör Lig'in kura çekimi yapıldı.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF), Aydın Kasar Toplantı Salonu'ndaki kura çekiminde konuşan AASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Amatör Lig'in 9 Ekim Cumartesi günü başlayacağını belirterek, 'Bu sezon 11 takımın mücadele edeceği Ağrı amatöründe ligden kopmaların önlenmesi, deplasman giderlerinin azlatılması için bir dizi tedbir aldık. Buna göre bu sezon ilimizdeki takımları mesafelerine göre gruplandırdık.' dedi.

Amatör Lig'in bu yıl iki grupta oynanacağını kaydeden Kösedağ, 'İki grupta yapılacak müsabakalardan sonra gruplarında ilk iki sırayı alan takımlarla en iyi üçüncü takım play-off grubuna yükselecek. Bu takımların kendi aralarında oynayacakları maçlar sonunda şampiyon takım belli olacak. Bu tedbirlere rağmen ligde katıldığı müsabakaya çıkmayan kulüpler hakkında Futbol Müsabaka Talimatı'nın ilgili hükümlerini uygulayacağız.' diye konuştu.

Kura çekiminin ardından AASKF tarafından amatör kulüplere ilk yardım malzemesi dağıtıldı.

Programa İl Hakem Kurulu Başkanı Bülent Yüzak, Futbol İl Temsilcisi Aslan Tayhan, Disiplin Kurulu Başkanı Musa Eraslan, Tüm Spor Adamları Derneği Başkanı Erol Yıldırım ve spor kulübü temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA