West Ham United'da Puan Kayıpları Sürüyor

Bilic'in teknik direktörlüğünü yaptığı West Ham United, altıncı hafta maçında sahasında Southampton'a 30 yenildi Ligin ilk altı haftasında beş mağlubiyet alan başkent ekibi, tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaptı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, altıncı hafta maçında sahasında Southampton'a 3-0 yenildi.

Başkent Londra'daki Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını İngiliz futbolcu Charlie Austin'in 40. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamlayan Southampton, 62. dakikada Dusan Tadic ve 90. dakikada Ward-Prowse'un golleriyle West Ham United karşısında 3-0 galip geldi.

Bir dönem Beşiktaş'ta da görev alan Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic'in teknik direktörlüğünü yaptığı başkent temsilcisi, ligin ikinci haftasında evinde aldığı 1-0'lık Bournemouth galibiyeti dışındaki tüm maçlarından mağlubiyetle ayrıldı. Altı maçta beş yenilgisi bulunan West Ham United, tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaptı.

Puan cetvelinde üç puanla 18. sırada yer alan West Ham United, şu ana kadar yediği 16 golle, ilk altı haftanın kalesinde en fazla gol gören takımı oldu. Bilic'in ekibi, 1988-89 sezonundan bu yana ilk kez altı haftalık bölümde bu kadar gol yedi.

Başkent temsilcisinde kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre, Southampton karşısında 18 kişilik kadroda yer almadı.

Kaynak: AA