Türkiye Şampiyonu Çeçen'e Coşkulu Karşılama

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Dünya Seçmeleri engelli kategorisinde şampiyon olan milli sporcu Çeçen, Ağrı'da çoşkuyla karşılandı.

Antalya'da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Dünya Seçmeleri engelli kategorisinde şampiyon olan milli sporcu Ömer Çeçen, memleketi Ağrı'da çiçeklerler karşılandı.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Yusuf Öner ile yakınları ve vatandaşlar tarafından karşılanan Çeçen, araç konvoyu eşliğinde Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne geldi.

Çeçen, burada yaptığı konuşmada, birinci olup milli takıma seçildiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Şampiyonaya çok iyi hazırlandığını dile getiren Çeçen, şöyle konuştu:

'Çetin hocam ile sabırla çalışmalarımızın meyvesini almaya başlıyoruz. Ay-yıldızlı bayrağımızı dünya kupası şampiyonalarında dalgalandırmak tüm herkesin hayali olduğu gibi benimde hayalimdir. İnşallah dünya kupasına en iyi şekilde hazırlanıp, ülkemi ve ilimi en iyi şekilde temsil ederim. Bu büyük zafer yolunda yanımda olan başta alime, antrenörüm Çetin Demir'e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp'e ve il müdürlüğü personeline çok teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA