Şanlıurfaspor - Bandırmaspor Maçının Ardından

TFF 1. Lig’de Şanlıurfaspor ile Bandırmaspor arasında GAP Arena Stadında oynanan karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamada bulundu.

TFF 1. Lig’de Şanlıurfaspor kendi evinde Bandırmaspor’u 1-0 mağlup etti. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman maç sonunda yaptığı açıklamada, ”Bu ligde her takımın herkesi yenebileceğini söyledik. Zor bir lig. Her müsabaka kendi içinde zorlukları beraberinde taşıyor. Oyuncularımı bu saha zeminine rağmen, kazanma istediğinden ve üç puan aldıklarından dolayı kutluyorum. Ligde kilit konumda olan birkaç maç vardı. Bu o maçlardan bir tanesiydi. Bunu kazanmak ayrıca moral verdi” dedi.

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise saha zeminine dikkat çekerek, “Zemin inanılmaz kötü. İki takım maç boyunca sadece boğuşmak zorunda kaldı. Bu boğuşmada biz bir hata yaptık ve gol yedik. Maç sonuna kadar uğraşmamıza rağmen maalesef golü bulamadık. Yazık, bu zeminde futbol oynamanın hiçbir anlamı yok. Hata yapan biz olduk ve kaybettik. Şanlıurfaspor’u kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA