Hentbolda Maçın Ardından

Yenimahalle Belediyespor Antrenörü Eler: 'Rahat bir deplasman oldu. Samsun'a başarılar diliyorum' Samsun Gençlik Antrenörü Öz: 'Rakibimiz son 2 yılın şampiyonu, yapacak bir şey yok'

Bayanlar Hentbol Süper Lig'de deplasmanda Samsun Gençlik'i 36-23 yenen Yenimahalle Belediyespor'un antrenörü Serdar Eler, rahat bir deplasman galibiyeti aldıklarını söyledi.

Eler, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakiplerinin ligde yeni olduğunu kaydederek, 'Bizim açımızdan rahat bir maç oldu. Rakibimiz çok genç, süper ligde daha tecrübesiz. Biz de genç oyuncularımız ve daha az süre alan oyuncularımızı görme imkanı bulduk. Rahat bir deplasman oldu. Samsun'a başarılar diliyorum.' dedi.

Samsun Gençlik Antrenörü Mustafa Öz ise, geçen yılın şampiyonu ile karşılaştıklarını hatırlatarak, 'Takımımız çok genç, 2003-2004 doğumlu çocuklarımız var. 1999 doğumlu çocuklarımız var. Oynadığımız rakip Yenimahalle Belediyespor, son 2 yılın şampiyonu. Yapacak bir şey yok.' diye konuştu.

Kaynak: AA