Çubukspor Destek Bekliyor

Çubukspor Başkanı Fatih Işık, ilçede sportif faaliyetleri sürdürmede yalnız bırakıldıklarını belirterek, ilçe yöneticileri ve halktan destek beklediklerini bildirdi.

Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın tüm ağır yükünü bir grup arkadaşıyla sırtladıklarını söyledi.

Takımın beklenen güzel sonuçları alıp, herkesi mutlu edeceğini dile getiren Işık, şunları kaydetti:

'Yarım asırlık mazisi olan Çubukspor’u yaşatabilmek amacıyla üç yıldır mücadele ediyoruz. Bugüne kadar verilen sözler yerine gelmese de amacımız sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla ilçe gençliğini spora teşvik etmek ve kulübün profesyonel ligde mücadele etmesini sağlamaktır. MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner Çubukspor'a destek olmak amacıyla Gölbaşıspor'un haklarını bize devretti ve ismini Çubukspor F.A.Ş. olarak değiştirdik. Çubukspor 1959 1. amatörde, Çubukspor F.A.Ş. ise Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. grupta mücadele edecek.'

Işık, Çubukspor F.A.Ş. olarak yeni sezon hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek 16 futbolcu transfer ettiklerini, diğer sporcuların ise kulüp olarak kendi yetiştirdikleri futbolcular olduğunu vurguladı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptıkları hazırlık maçlarından başarılı sonuçlar aldıklarını anımsatan Işık, 'Bugün altyapıyla birlikte 330’a yakın sporcuyu bünyemizde barındırıyoruz. Kulübün bir yıllık maliyeti yaklaşık bir milyon 500 bin liradır. Bu kadar masraf üzerimize kaldı. Yönetim olarak her zaman davet ettiğimiz halde 3 yıldır maçlarımıza gelmeyen, maddi ve manevi hiçbir destekte bulunmayan tüm ilçe yöneticilerimizi kınıyorum. Maçlarımız ilçe dışında yapılığı için taraftar bizden otobüs istiyor. Bu noktada belediyeden veya iş adamlarımızdan otobüs talebimiz var.' diye konuştu.

Kaynak: AA