Ağrılı Ömer Çeçen Türkiye şampiyonu oldu

Antalya’da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Dünya Seçmeleri’nde Ağrılı Ömer Çeçen engelli kategorisinde yine Türkiye şampiyonu oldu.

Ağrılı Engelli Milli Sporcu Ömer Çeçen, 21-25 Eylül 2016 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Seçmeleri Engelli Açık Siklet kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Ömer Çeçen elde edilen bu başarıdan dolayı Türk Milli takımının dünya kupasındaki kafilesinde yer alacak. Türkiye şampiyonu olan milli sporcu Ömer Çeçen için havaalanında çiçekli karşılama töreni gerçekleştirildi.

Milli sporcuyu; Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Yusuf Öner, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Metin Alıcıaslan, Personel Şube Müdürü Mehmet Koçoğlu, Ömer Çeçen’in babası Şerafettin Çeçen, abisi Hikmet Çeçen karşıladı. Elde edilen başarıdan dolayı milli sporcu Ömer Çeçen’i ve antrenörü Çetin Demir’i tek tek tebrik eden şube müdürleri ve ailesi, çok mutlu olduklarını belirttiler.

Ömer Çeçen ise, burada yapmış olduğu açıklamada, “Türk milli takımına seçildiğim için çok mutluyum. Çetin Hocam ile sabırla çalışmalarımızın meyvesini almaya başlıyoruz. Ay yıldızlı bayrağımızı dünya kupası şampiyonalarında dalgalandırmak tüm herkesin hayali olduğu gibi benimde hayalimdir. İnşallah dünya kupasına en iyi şekilde hazırlanıp, ülkemi ve ilimi en iyi şekilde temsil ederim. Bu büyük zafer yolunda yanımda olan başta aileme, antrenörüm Çetin Demir’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp’e ve il müdürlüğü personeline çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA