Chedjou, Galatasaray Taraftarından Özür Diledi

Sarıkırmızılı futbolcu:''Takım arkadaşlarımın mükemmel işini yaptığım iki hatayla mahvettim'' Yaklaşık 5 yıl aradan sonra deplasman yasağının kalktığı derbi, olaysız bir şekilde tamamlandı.

Galatasaraylı futbolcu Aurelien Chedjou, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'la 2-2 berabere kaldıkları maçta takımının yediği gollerde hatası olduğunu belirterek, sarı-kırmızılı taraftarlardan özür diledi.

Sarı-kırmızılıların Kamerunlu stoperi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Taraftarlardan özür dilemek istiyorum. Takım arkadaşlarımın mükemmel işini yaptığım 2 hatayla mahvettim. Çok özür dilerim. Gelecek maçlarda daha iyi olacağım. En büyük Cimbom.'' ifadelerini kullandı.

- Derbi olaysız bitti

Yaklaşık 5 yıl aranın ardından deplasman yasağının kalktığı derbi maç olaysız bir şekilde tamamlandı.

Beşiktaş'ın ev sahipliğinde, Vodafone Arena'da oynanan ilk derbiye Galatasaraylı taraftarlar da geldi. Stada sorunsuz bir şekilde gelen sarı-kırmızılı taraftarların ayrılışı da sıkıntısız oldu. Karşılaşmadan sonra Galatasaraylı taraftarlar güvenlik kontrolü altında toplu şekilde Taksim'e götürüldü. Taraftarlar buradan sorunsuz bir şekilde dağıldı.

Derbide iki takım yöneticileri de dostluk görüntüleri verdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek derbiyi yan yana izledi. Maçtan sonra siyah-beyazlı yetkililer, başkan Özbek ve sarı-kırmızılı yöneticileri stattan uğurladı.

Kaynak: AA