Bursaspor Seriyi Sürdürmek İstiyor

Bursaspor, Süper Lig’in 5. haftasında yarın sahasında karşılaşacağı Kasımpaşa’yı mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig’in ilk 4 haftasında aldığı 3 galibiyetle 4. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip, 5. hafta mücadelesinde yarın sahasında ligin son sırasında yer alan Kasımpaşa ile karşılaşacak. Üst üste aldığı Fenerbahçe ve Kayserispor galibiyetleriyle moral bulan Timsah, İstanbul ekibini de mağlup ederek seriyi sürdürmeyi hedefliyor.

15. randevu

Bursaspor ile Kasımpaşa yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig tarihinde 15. kez karşı karşıya gelecek. Bu güne kadar oynanan 14 karşılaşmada yeşil-beyazlı ekip, 9 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Kasımpaşa ise 3 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Bursaspor’da 5 eksik

Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları süren Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir, Furkan Özçal, Sane ve Serdar Kurtuluş, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Ligde son oynanan Kayserispor karşılaşmasında direkt kırmızı kart gören İsmail Konuk ise kupada oynanan Bayrampaşa karşılaşmasında forma giyememişti. Tecrübeli defans oyuncusu, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun görev vermesi halinde Kasımpaşa’ya karşı forma giyebilecek. Kayserispor maçında sakatlanan Şamil Çinaz ile bir süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Erdem Özgenç’in durumlarının ise maç saati netlik kazanacağı bildirildi.

Düdük Yaşar Kemal Uğurlu’da

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yarın saat 16.00’da başlayacak olan müsabakayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Serkan Olguncan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Emre Malok.

Kaynak: İHA