Tokatspor'da Hedef Galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor Başkanı Şadi İşeri, hafta sonu oynayacakları BUGSAŞ Spor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

İşeri, Uzunburun Tokatspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligde ilk 3 maçta galip gelemediklerini hatırlattı.

Sezona yeni bir takım oluşturduklarını belirten İşeri, '18 futbolcu transfer ettik. Taraftarlarımızı biraz sabırlı olsun. Takım iyi olacak. Takımımız iyi çalışıyor. Hafta sonu oynayacağımız BUGSAŞ Spor maçını kazanmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Pazar günü gelsinler bizi desteklesinler.' diye konuştu.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz de takımında şansızlıkların yaşandığını belirterek, 'Oyuncularımızdan bazıları sakatlık geçirdi. Tam takım olup çalışamadık. Yeni bir takımız. İnşallah daha da iyi olacak. Hedefimiz bu sezon play-of oynayacağız. Sakatlarımız bir an önce iyileşip tam takım olarak idmanlara ve maçlara çıkarız. Bu sene oyuncularımın başına gelen sakatlık durumu bugüne kadar hiç başıma gelmedi. İnşallah bu sıkıntıyı aşacağız. İyi bir takımız. BUGSAŞ Spor maçını kazanmak istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA