Milli Oyuncu Yusuf Fidan, Bilecikspor'la Antrenmanlara Çıktı

Bilecikspor, 2016-2017 futbol sezonu hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, takımla antrenmanlara başlayan milli oyuncu Yusuf Fidan ilgi odağı oldu.

Bilecikspor 2016-2017 futbol sezonu hazırlıklarında günü Bilecik Sentetik Sahada düz koşu, istasyon çalışmaları ve çift kala maçla geçerek tam takım tüm yeni sezona hazır mesajı verdi. Yapılan antrenmanda yeniden sözleşme imzalayan Tolga Burulday ve Altıner Yörümez’in hırsları gözlerden kaçmadı. Takıma yeni katılan Milli Oyuncu Yusuf Fidan ise ilgi odağı oldu.

Antreman sonrası açıklama yapan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, takımın güzel bir hava yakaladığını anlatarak, “Bugün burada tam kadro antrenman yaptık. Vezirhanspor’da U13’de oynarken Vodafone All Star Kupasında milli formayı giyen ve U14 Milli Takımın aday kadrosuna katılan Yusuf Fidan kardeşimiz takımla birlikte çalışmalara başladı.

Bu hafta başlayacak olan 2016-2017 Bilecik 1. Amatör Lig’de tüm takımlara başarılar dilerim. Haftayı BAY geçeceğiz. Haftaya Osmaneli’nde oynayacağımız Bayırköy Spor maç lige merhaba diyeceğiz. Antrenörümüz Hasan Kol hocam takımda iyi bir ivme kazandırıp, onunla birlikte takım iyi bir hava yakaladı” dedi.

Kaynak: İHA