Maçın Ardından

Antalyaspor Teknik Direktörü Morais:'Maçı kazanabilirdik. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirebilirdik, bugün gol atmayı hak etmiştik' Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Kafkas:'İkinci yarı 3 puana yakın olan takım bizdik'

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 0-0 berabere kaldıkları Akhisar Belediyespor maçında gol atmayı hak ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Morais, maçı kazanmak adına çaba gösteren takımın Antalyaspor olduğunu belirtti.

İlk yarıda Akhisar Belediyespor kalecisi Fatih Öztürk'ün harika kurtarışlar yaptığını vurgulayan Morais, 'Maçı kazanabilirdik. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirebilirdik, bugün gol atmayı hak etmiştik.' diye konuştu.

Morais, futbolcularının çok iyi bir oyun sergilediğini vurgulayarak, 'Biraz daha çaba gösterirsek, taşın altına elimizi koyabilirsek, bu sorunun altından kalkmasını bileceğiz. Takım içinde herkes başarıyı istiyorsa, herkesin artık bir araya gelmesi ve bu sorunu çözmesi gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Morais, ligde 5 maçta iki puan aldıklarını anımsatarak, ulaşmak istedikleri noktayı yakalamak adına mücadele isteklerini sürdürmeleri gerektiğini dile getirdi.

Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'un yokluğunun bugünkü maçta hissedilip hissedilmediği yönündeki soru üzerine Morais, 'Bunun cevabını kesinlikle tam olarak belirtemiyorum. Maç içinde olmayan bir futbolcu hakkında konuşmak ne kadar doğru olabilir. Maçın berabere bitmesi rakip kalecinin kurtarışlarıyla oldu.' şeklinde görüşlerini aktardı.

Morais, takımının yakın zamanda kazanmaya başlayacağını kaydederek, puanlar için mücadele etmeleri gerektiğini vurguladı.

- Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise maçın ikinci yarısındaki performanslarıyla galibiyete yakın olduklarını ifade etti.

Kafkas, ilk yarıda topu karşılama ve uzun topları almada sıkıntı yaşadıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

'İlk devre onlar da gol atabilirdi. Bizim de 2-3 pozisyonumuz vardı. İkinci yarı saha dizilişinde değişiklik yaptık. İkinci yarı oyunun tüm hakimiyetini ele aldık. İkinci yarı 3 puana yakın olan takım bizdik. Ufak tefek sıkıntılarımız var, bunları aşmak için çok çalışıyoruz. İç sahada şampiyonluğa oynayan iki takımla karşılaştık. Bundan sonra fikstürümüz daha kolay ama ligde her takım iyi. Bu lig gerçekten çok zor.'

Kaynak: AA