Kumluca Belediyespor'da Yeni Sezon Hazırlığı

Bu yıl 1. Amatör Küme'den lige başlayacak Kumluca Belediyespor, sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve daha sonra liglere katılmaması nedeniyle küme düşen Kumluca Belediyespor, 2016-2017 sezonundan itibaren 1. Amatör Kümeden yeniden liglere katılacak.

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Kumluca Belediyespor'un takım kadrosu genç ve tecrübeli sporculardan oluşuyor.

Kumluca Belediyespor Antrenörü Fatih Ceylan, yaptığı açıklamada, yeni sezon için iyi bir takım oluşturduklarını ve sezona iyi bir başlangıç yapmak için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Yeni kurulan takımda oyuncuların birbirlerini tanıması, takım olgusunun yerleşmesi için lig başlayana kadar 3 ya da 4 hazırlık maçı oynamayı planladıklarını ifade eden Ceylan, 'Takım olarak ilk oynadığımız hazırlık maçını 2-1 kazandık. Lige başlayana kadar 3, 4 maç daha oynayacağız. Hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapmak ve ligi şampiyon olarak tamamlayarak bir üst tura çıkmak. Bunu başaracak güçte bir takım olduğumuzu düşünüyorum.' şeklinde konuştu.

İki yıl aradan sonra tekrar lige dönen Kumluca Belediyespor için Kumlucalı sporseverlerden destek isteyen Ceylan, takım olarak Kumluca Belediyespor'un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını, bu konuda sporseverlerin de takımlarını desteklemeleri gerektiğini bildirdi.

Kaynak: AA