Kastamonuspor 1966'Da Teknik Direktör Duman'ın Görevine Son Verdi

Kastamonuspor 1966 Yönetim Kurulu, Bölgesel Amatör Lig ile Spor Toto 3. Lig’de üst üste Kastamonuspor 1966’yı şampiyon yaparak 2. Lige gelmesinde büyük rol oynayan Teknik Direktör Ahmet Duman’ın görevine son verdi.

Bölgesel Amatör Lig’e kadar düşen Kastamonuspor 1966’nın başına geldikten sonra Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın destekleriyle önce Bölgesel Amatör Lig’de ardından Spor Toto 3. Lig’de Kastamonuspor 1966’nın üst üste şampiyon olarak yaklaşık 49 yıl aradan sonra 2. lige yükselmesini sağlayan Teknik Direktör Ahmet Duman ile yollar ayrıldı.

Kastamonuspor 1966 Yönetim Kurulu kararıyla Teknik Direktör Ahmet Duman ile Yardımcı Antrenörler Seyfullah Konyalı ile Coşkun Arslan ve Kaleci Antrenörü Serkan Erbay’ın görevine son verildi.

Kastamonuspor 1966 Yönetim Kurulu, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kastamonuspor 1966, sahasında Sarıyerspor galibiyetiyle başladığı ligde Hatayspor ve Eyüpspor yenilgileri sonrası Ziraat Türkiye Kupası’nda da sahasında Tuzlaspor’a yenilerek kupadan elendikten sonra, faturayı Teknik Direktör Ahmet Duman ile yardımcılarına kesti ve görevlerine son verdi.

Kaynak: İHA