Güneş Açıklaması 'Yakışanı Ve Gerekeni Yaptık'

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçında Cizrespor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek tur atlayan Aydınspor 1923, galibiyet ile kendine geldi. Atmosferi zor maçlardan birine çıktıklarını ifade eden siyah beyazlıların teknik patronu Bahaddin Güneş, “Sadece futbol oynayarak gerekeni yaptık” dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Lig ekibi Cizrespor karşısında aldığı galibiyet ile moral depoladı. Taraftarlarına Hatay yenilgisini unutturan ve hafta sonu oynayacağı zorlu Kastamonu maçı öncesi için önemli bir galibiyet alan siyah beyazlılar atmosferi zor olan maçta tur atlamanın sevincini yaşadı. İki sene önce 3-1 mağlup olduğu rakibi Cizrespor’dan rövanşı alan Efe’de ayrı bir mutluluk yaşanırken Teknik Adam Bahaddin Güneş ise “Bize yakışanı ve gerekeni yaptık” dedi.

“Bize Yakışanı Yaptık”

Yorucu bir yolculuğun ardından maça çıktıklarını ve her türlü atmosfere rağmen galip geldikleri için mutlu olduklarının kaydeden Güneş, “Hem sahanın sentetik oluşu hem de hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle atmosferi zor bir maça çıktık. Oyuncularımın yorgun olması nedeniyle ilk devre biraz sıkıntılar yaşadık ama ikinci devre adaptasyonu tam anlamıyla sağlayınca daha iyi şeyler yaptık. Özellikle ikinci yarı oyun anlayışımız çok iyiydi ve çok iyi pas yaptık. İyi de bir sonuç alarak Aydın’a döndük. Cizre’deki olaylardan dolayı biraz gerginlik vardı ama devletimiz ve Cizrespor yönetimi bu gerginliğe hiçbir şekilde saha içinde meyil vermedi. Herhangi bir gerginlik söz konusu olmadan tur atladık ve bize yakışanı yaptık. İki sene öncesini düşünmeden, sadece futbol oynayarak gerekeni yaptık. Kupa maçı bitmiştir ve artık lige döndük. Önümüzde iki önemli maçımız var. İçerdeki bu iki maçtan puanlar alıp hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz” dedi.

“Benim İçin Her Oyuncu Değerli”

Cizrespor maçında rotasyon yaptığını ve Nezir’in de gol atmasına sevindiğini ifade eden Güneş, “Maç için rotasyon da yaptık. Oynaması gereken ve hazır olan Evren, Serkan, Şamil ve Nezir’e bu maçta şans verdik. Bu oyuncularımızın oynaması ve skora da katkı yapmaları bizim için bir artı oldu. Benim için her oyuncu değerli ve önemli olan Aydınspor 1923’e katkı sağlamalarıdır. Nezir de kumaşı iyi bir oyuncu ve güzel bir dönüş yaptı. Yaklaşık 20 günden bu yana Nezir’i hazır hale getirmek için çalıştık. Maç oynaması ve o atmosfere adapte olması açısından Cizre maçında şans verdik ve Nezir de bunu iyi değerlendirdi” diye konuştu.

Kaynak: İHA