Fenerbahçeli Futbolcu Şener Özbayraklı Açıklaması

'Ligde zorlu rakipler var ama biz kendi gücümüzü bildiğimiz sürece rakiplerimizin kim olduğuna bakmıyoruz'.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Şener Özbayraklı, Spor Toto Süper Lig'de sezona şanssız bir başlangıç yaptıklarını ancak kendi güçlerinin farkına vardıkları sürece rakibin kim olduğunun çok da önemli olmadığını söyledi.

FB TV'ye açıklamalarda bulunan Şener Özbayraklı, Süper Lig'in geride kalan 4 haftasıyla ilgili değerlendirmede bulunarak, 'Şanssız bir başlangıç yaptık ve bir adım da olsa geriye düştük.' dedi.

Sarı-lacivertli oyuncu, her maça galibiyet için çıktıklarını belirterek, 'Zorlu rakipler var ama biz kendi gücümüzü bildiğimiz sürece rakiplerimizin kim olduğuna bakmıyoruz. Bize güven için galibiyetler lazım.' ifadelerini kullandı.

Şener Özbayraklı, UEFA Avrupa Ligi'nde de zorlu bir grupta mücadele ettiklerini aktararak, 'UEFA Şampiyonlar Ligi gibi çok zor bir gruba düştük. Yine de dediğim gibi biz kendimizi bildiğimiz zaman çok da önemli değil. İç saha maçlarında galip gelmeliyiz. İyi sonuçlarla gruptan çıkarız.' diye konuştu.

Kendisini her zaman hazır tutmaya çalıştığını anlatan 26 yaşındaki futbolcu, 'Buraya gelince bazı şeyleri geliştirmem gerektiğini anladım. Benim bazı eksiklerim var ve bunu en iyi şekilde yukarı çıkarmam gerekiyor, bunun bilincindeyim. Bu yönde kendimi çalışmaya veriyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat hakkında 'Ciddiyetini koruyan bir hoca.' ifadesini kullanan Şener Özbayraklı, Hollandalı çalıştırıcının bek oyuncularından hücuma daha fazla katkı vermelerini istediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA