Fatsalı Çeyda Güneş Milli Takımda

Ordu Fatsalı tekvandocu Ceyda Güneş, 24-25 Eylül 2016 tarihleri arasında Bulgaristan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Milli takıma seçildiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Fatsalı sporcu Ceyda Güneş, “Yaklaşık olarak 8 yıldır tekvando sporu yapıyorum. Birçok şampiyonada dereceler aldım. İki defa Avrupa Kulüpler Şampiyonası’na katıldım. İkisinde de derece maçımda yenildim. Özellikle bu yıl çok güzel bir çıkış yakaladım ve bunun sonunda milli takıma seçildim. Açıkçası bu yıl milli takıma seçilmeyi bekliyordum. Mutluyum, gururluyum. İnşallah Balkan şampiyonasında birinci olarak geri dönerim. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmam” dedi.

Antrenör Adem Hacıfettahoğlu ise, “Ceyda Güneş tekvando alanında yetenekli bir sporcu. Bize birçok şampiyona da birincilikler getirdi. Balkan Şampiyonası için Milli Takıma seçilmesi beni çok mutlu etti. Çünkü bu başarı için çok uzun yıllar çalıştık ve en sonun da hedefimizde olan bir başarıyı yakaladık. Sporcuma Balkan Şampiyonası’nda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek ise yaptığı açıklamada, “Ceyda Güneş’i çok iyi tanıyorum. Çok güçlü ve çok yetenekli bir sporcu. Biz de Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak elimizde tüm olanakları sporcumuz için seferber ettik. Diğer kurumlarla bu sporcunun desteklenmesi yönünde görüşmelerimiz oldu. Birçok kurum ve kuruluş Çeyda Güneş i destekledi ve bu desteklerin sonunda da sporcumuz bizi mahcup etmedi. Sporcumuzu kutluyorum. İnanıyorum ki Türkiye’yi ve Fatsa’yı Bulgaristan’ da en güzel şekilde temsil edecek ve bizi mutlu edecektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA