Bilecik 1. Amatör Lig Öncesi Dübek'ten Takımlara Başarı Temennisi

Bilecik 1. Amatör Lig 2016-2017 futbol sezonu öncesi Bozüyük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, tüm takımlara başarılar diledi.

Bilecik 1. Amatör Lig 2016-2017 futbol sezonu yarın Bozüyük ve Osmaneli ilçe statlarında oynanacak müsabakalarla başlayacak. Bozüyük’te oynanacak Bozüyük İdman Yurdu Spor ile Vezirhan Spor maçı öncesi geçen sene Bilecik 2. Amatör Lig şampiyonu olan Bozüyük İdman Yurdu Spor’a şampiyonluk kupası verilecek. Lig öncesi futbol sevenlerin aylarca beklediği liglerin bu hafta sonu açılacağını belirten Bozüyük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, "İlimiz futbol müsabakalarında önemli yeri olan 1. Amatör lig başlıyor. İl genelinde 12 takımın yer aldığı Bilecik 1. Amatör Lig maçları 24 Eylül 2016 itibariyle başlıyor. Bilecikspor’un da yer aldığı 1. Amatör Lig’de Akpınarspor, Bozüyük İdmanyurduspor, Güneşspor ve Yeşilyurtspor klüpleri olarak 4 takımla maçlarda ilçemizi temsil edecekler. Lig sonunda 1. olan takım (BAL ) Bölgesel Amatör Ligine yükselecek yada baraj maçı oynayacak. Takımlarımızı çetin ve yorucu bir lig bekliyor. Geçtiğimiz yıl Vitraspor’un da yer aldığı 1. Amatör Lig’de çetin ve çekişmeli maçlar olmuş ligin son maçında aynı puana sahip Vitraspor ile Osmaneli Belediyespor liderlik için mücadele etmişti. İlçemizde yapılan maçta rakibini 2-0’lık skorla yenen Vitraspor BAL ligine yükselme hakkını elde etmişti" dedi.

Öte yandan Bozüyük’te oynanacak Bozüyük İdman Yurdu Spor ile Vezirhan Spor maçı öncesi geçen sene Bilecik 2. Amatör Lig şampiyonu olan Bozüyük İdman Yurdu Spor’a şampiyonluk kupası verilecek.

Kaynak: İHA