Ben Arfa bombası

Fenerbahçe yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için uğraş verdiği ancak Fransa'nın güçlü ekibi PSG'ye transfer olan Hatem Ben Arfa için tekrar harekete geçti.

Ben Arfa bombası
Nice'den ayrıldıktan sonra sezon başında PSG'ye transfer olan ancak hocası Unai Emery ile yaşadığı sorunlar sebebiyle kadroya giremeyen Ben Arfa, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

İlk 11'de oynamak istediğini ifade eden Tunus asıllı Fransız futbolcunun takımdan ayrılmak istediği ve bu konuyu menajeri aracılığıyla kulüp yöneticilerine ilettiği aktarıldı. L'Équipe'de yer alan habere göre ise futbolcunun PSG Başkanı Nasır el-Halifi'den randevu talep ettiği ve bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

PSG'nin ligde oynadığı son Dijon maçında Emery tarafından kadroya alınmayan futbolcu, Fransız basınına yaptığı açıklamada ayrılık sinyali vermişti. Kadroda yer bulamamak benim için tabi ki de sorun ifadelerini kullanan futbolcu, kendisiyle ilgilinen kulüpler olduğunu ve menajerinin konuyla ilgilendiğini belirtti. Hatırlanacağı üzere Ben Arfa önceki günlerde yaptığı açıklamada da bu şekilde devam etmesi halinde takımdan ayrılabileceğini ima etmişti.

Ben Arfa bombası

FENERBAHÇE PUSUDA


Yıldız futbolcu ile ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe'nin de olduğu aktarılırken sarı lacivertlilerin oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği ve devre arasında bonservisiyle olmasa bile kiralık olarak kadroya katılması için çalışmalara başlandığı aktarıldı.

VAN PERSİE GİDİYOR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın çok istediği bu transfer için imkanların zorlanacağı ifade edilirken Van Persie'nin de devre arasında takımdan ayrılabileceği öğrenildi. Böylelikle sarı lacivertli kulüp maaş bütçesinde de önemli bir düşüş sağlamış olacak.